Huisartsenpraktijk Essellanden is geopend op:
iedere werkdag 7.30-17.00 (12.30-13.30 alleen spoed)
Telefoonnummer:
0174 - 270665
Telefoonnummer: 0174 - 270665
Geopend op: iedere werkdag 7.30-17.00 (12.30-13.30 alleen spoed)

Klachtenformulier

Als u niet tevreden bent over de gang van zaken in de praktijk (medisch handelen, communicatie of organisatie), dan stellen wij het op prijs, dat u dat bij ons kenbaar maakt. Dat stelt ons in staat om zaken te verbeteren en wij hopen daarmee obstakels in de relatie weg te nemen.

Bijgaand klachtenformulier is een hulpmiddel. Wilt u hierin kort beschrijven de aard van de klacht, eventueel moment en betrokken personen. Een van de artsen zal binnen een week contact met u opnemen. U kunt ook een afspraak maken om uw klacht te bespreken.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt deze klachtenfunctionaris bereiken op telefoonnummer 088 - 0229191.

Meer informatie kunt u vinden  op www.skge.nl en in de folder klachtenregeling .

 

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.